За нас

Здравейте, казвам се Дмитрий Калинов - основател съм на производството на сувенирен шоколад KALINOV в България.

Шоколад KALINOV е насочен главно към туристическия потребител, тъй като е чудесен вариант за сувенир от слънчева България.  В следващите дни пускаме съвместен проект с Историческия парк, на територията на който можете да си купите може би най -красивото и сложно произведение в Европа, направено в шоколад по картината „Хан Кубрат“.  За да придадем обем на шоколада и да подчертаем по-добре ръбовете в изображението, използваме хранителен оцветител, който се нанася на тънък слой върху повърхността на барелефа.

 Цялата серия шоколад KALINOV е достъпна за закупуване в няколко кафенета в град Варна, както и на летищата в Република България.  В близко бъдеще планираме да разширим географията на продажбите.  За други региони е налична поръчка чрез уебсайта www.kalinov.bg  и страницата на Instagram @kalinov_chocolate  

Шоколадные трюфели

Нашата история

През 2020 г., недалеч от Варна, открих малка фабрика за производство на сувенирна шоколадова серия "България".  В нашата линия сме представили няколко варианта за шоколад с барелефи на забележителности на страната и големите градове София и Варна.  В бъдеще подготвяме нови проекти заедно с нашата група съмишленици.

Нашите клиенти

DUFRY_Logo.png
logo_istoricheski_park_sm.png
Se.jpg
J.png